Kreativ Bureau

Kreativ Bureau jobbar med digitala medier och marknadsföring och är inriktat på att lösa problem och se möjligheter. Vi jobbar för att förbättra just din/er verksamhet och stärka ditt/ert företags position gentemot konkurrenterna. Vi inriktar oss på de små företagen som vill expandera och vi erbjuder flexibla lösningar och anpassningar som passar just ditt/ert företag.

 

Historia

Företaget har funnits i över tio år och vi har kontinuerligt åtagit oss nya projekt. Vi har hela tiden fokuserat på småföretagarna och hjälpt dem att utveckla sina idéer genom skräddarsydda lösningar. Vi fokuserar på ett långsiktigt samarbete med kundens mål i fokus. Vi varierar vår styrka från 2-4 personer hela tiden beroende på projekten och efterfrågan.

 

Varför oss?

Vi är ett företag som satsar på en långsiktig kundrelation. Vi levererar ett material som är både slagskraftigt och genomarbetat. Vi erbjuder alltid konstandseffektiva lösningar på just era problem. Eftersom vi är det Kreativa företaget är vårt område brett och stort. Testa våra gränser, vi ser dem inte.