Drakenberg sjölin

Via vår andra webbplats WordPressbureau så fick vi en ny kund, Drakenberg sjölin.

Monark Exercise

Vi blev kontaktade av Confetti att koda deras design de hade tagit fram för Monark Exercise i Malung. Kunden ville byta plattform till WordPress samt hantera olika språk. För språkhantering så använder vi WPML som är ett oslagbart bra plugin som vi även har använt vid andra projekt som Falun2015 bland annat. Vi kodade tema responsivt baserat på Bootstrap framework samt satt upp en egen server lösning för siten hos Ipeer.

monark_start

Falun2015

Vi har den glädje att vara en del av arrangemanget VM Falun2015.

Gustafs

Inredningsföretaget Gustafs utanför Borlänge har haft en låst webblösning en längre tid och det vara dags att byta CMS samt design för sidan.

Halltec

Vi fick uppdraget av Brinner att bygga om Halltecs webb och flytta över den till en WordPress lösning.

Film i dalarna

Film i dalarna driver har under de senast åren satsat mycket stort mot att komma ut på webben. Vi har varit med sedan starten på den satsningen och under 2013 har det startat två nya webbplatser.

Smak Catering

Företaget Smak Kök och Catering kontaktade oss för att uppdatera sin profil samt logotyp. Det var ett spännande och roligt projekt. Kunden var nöjd med våra idéer och skisser och valde tillslut följande förslag.

Magasinet

Kulturföreningen Magasinet i Falun, ideell förening som ordnar event, företagsträffar och konserter. Vi har producerat en rad olika projekt för dem.

Lager70

Lager70 är en klädoutlet butik med rötter i dalarna. Designbyrån Brinner i Falun kom till oss för att skapa en responsive webbplast för deras kund Lager70. 

Tyras

Vi har haft den äran att jobba med en av Sveriges största bloggar Tyras.se.